20 nov

Endelig får vi et apotek igjen på Tempe!

Det er 10 år siden sist det var et apotek på Tempe. Den mangelen så Nhan Nguyen som en gylden mulighet til å starte opp et apotek nettopp her – i MAX-bygget.


Kjærligheten ledet provisorfarmasøyt Nhan helt fra Kristiansand til Trondheim. Han har nå bodd på Lade i rundt tre år, har lang fartstid i apotekbransjen og har blitt godt kjent i byen. Tiden er inne for å kombinere erfaring med satsing.

Drømmen har alltid vært å drive noe eget

– Jeg har alltid drømt om å starte og drive et eget apotek. Tempe er midt i origo og har lenge vært uten apotek. Det er en god mulighet, smiler Nhan og legger til at det er fint å være med på å gi bydelen noe den mangler.

Nhan tok kontakt med KLP Eiendom for å finne egnede lokaler.

– MAX-bygget har alt jeg trenger; fine lokaler, lager, parkeringsplasser og busstopp rett utenfor. Det at bygget er et passivhus som bruker lite energi, er også et pluss, forklarer Nhan.

Hjemlevering og god service

Apotek 1 Tempe er et annerledes apotek. Apoteket er et privateid medlemsapotek til Apotek 1 Gruppen AS og følger vareutvalget og kampanjer som kjeden fører. I tillegg vil Apotek 1 Tempe ha egne kampanjer og kan styre mer selv.

Du vil finne et godt og bredt produktutvalg og ha mulighet til helsetjenester som for eksempel blodtrykksmåling, blodsukkermåling og multidose. Nå i starten vil produkthandel og service være i fokus.

– Vi fem som jobber her har et høyt faglig fokus. Vi tar oss alltid tid til de som kommer innom og vil gi gode veiledninger og råd, slår Nhan fast.

Og om du ikke har mulighet til å dra innom apoteket, tilbyr Apotek 1 på Tempe hjemlevering. Fokuset er på service, kunder og å tilpasse apoteket til kundenes behov.

– Hjemlevering er et godt tilbud jeg tror flere vil få nytte av, sier Nhan.

Et nærsenter for Tempe

MAX-bygget vil bli et nærsenter for Tempe. I tillegg til Apotek 1, er dagligvarebutikken EXTRA og frisøren Salong Perfect på plass. Det er plass til flere.

– Jeg ønsker meg et legekontor og en tannlege her i MAX-bygget, selvfølgelig. Blomsterbutikk, baker, kafé og restaurant kan jeg også tenke meg. Og så hadde det heller ikke vært dumt med et vinmonopol, legger Nhan til.

Apotek 1 Tempe åpner 2. desember. Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede med over 380 apotek spredd i hele landet.

Velkommen til en trivelig handel i MAX-bygget!

 

Lokaler til leie

Kan du tenke deg å drive butikk eller ha kontor i MAX-bygget? Vi i KLP Eiendom har fortsatt lokaler til leie, både i butikksenteret og kontordelen, i MAX-bygget.

Se lokaler til leie

 

Ta kontakt med KLP Eiendom


Andre aktuelle nyheter

Mer av alt på EXTRA Tempe

Dagligvarebutikken EXTRA har fått større salgsareal og mer av alt – spesielt frukt og grønt med salatbar og større areal for kjølevarer. Butikken har holdt åpent under hele ombyggingen, og de ansatte ser meget lyst på framtiden.
Les mer

MAX-bygget. Ferdig mekka.

Det ikoniske bygget på Tempe er oppgradert, rehabilitert og modernisert. MAX-bygget var noe alle snakket om da det ble bygd. Nå snakkes det igjen.
Les mer

Historien til Tempe

I følge gresk mytologi var det Poseidon som lagde dalen Tempe ved å føre gaffelen gjennom fjellet Olymp. Dalen ble veldig fruktbar siden vannet ble renset av selveste Jupiter.
Les mer