08 apr

Har du et konsept som fortjener å POPPE opp?

Går du rundt og har en god idé til en butikk, kafé eller vil starte opp med reparasjoner? Nå kan ditt konsept POPPE opp i MAX-bygget for en liten eller lengre periode.


Du stiller med konseptet. Vi stiller med lokalene.

POPPOPP gir deg sjansen til å teste nye konsepter, lansere produkter og skape nye merkevareopplevelser ansikt til ansikt med kunder i et etablert og profesjonelt retailmiljø. Les mer om POPPOPP i regi av KLP Eiendom.

I Trondheim kan du POPPE opp i nærsenteret MAX-bygget på Tempe. I tillegg til å stille med lokaler, kan vi i KLP Eiendom bidra med bistand til innredning, markedsføring og tips til drift.

Og noe av det beste? Du slipper å skrive under på en langtidskontrakt. Du bare POPPER opp for en liten periode.

Enkelt og greit.


Du får:

  • Butikklokaler i MAX-bygget
  • Bistand til enkel innredning
  • Markedsføring i nærsenterets mediekanaler


Bli det en suksess?

Da kan du selvfølgelig fortsette, og det til gode betingelser.

POPPOPP har vært en stor suksess i Oslo! Tise og Bellas hus har fått bruke lokaler i Glassmagasinet i Oslo gratis.

Kontakt

Tone Moum Drazkowski, Senterleder MAX-bygget
995 92 287 / tone@senterkontoret.no

Har du noe som bør få POPPE opp?

Send oss din idé på e-post – og fortell hvorfor du fortjener å få vist fram konseptet ditt. Gjerne så snart som mulig, og senest den 15. mai.


Andre aktuelle nyheter

Zedge

Teknologibedriften Zedge klarte kunststykket å være først ute med å tilby noe det ble stor etterspørsel etter allerede før smarttelefonens inntog på totusentallet; personifiserte ringetoner og bakgrunner.
Les mer

Juleutstilling

I hele første etasje i MAX-bygget kan du nå se julepynt i stort format! Flere av figurene er like store som en voksen person. Til sammen utgjør scenene fortellingen om juletreet, mamman, gutten og nissen.
Les mer

Bydrift

Bydriftssjefen, Per Øystein Karlsen, har god utsikt til innfartsåren til Trondheim fra kontoret i MAX-bygget. Fra Tempe er det lett å komme rundt i hele byen.
Les mer