07 nov

Mer av alt på EXTRA Tempe

Dagligvarebutikken EXTRA har fått større salgsareal og mer av alt – spesielt frukt og grønt med salatbar og større areal for kjølevarer. Butikken har holdt åpent under hele ombyggingen, og de ansatte ser meget lyst på framtiden.


Så godt som alt er nytt i dagligvarebutikken – til og med reolene. Og butikken har endelig fått inngang fra begge sider av MAX-bygget igjen.

– Bygningen er fantastisk! En skulle ikke tro at det er samme bygg. Jeg har klokketroa på at dette blir bra, stråler butikksjef Andreas Strauman, som gleder seg til å ta imot nye og gamle kunder i de nye butikklokalene.

Coop til topps i omdømmekåring

Andreas kan skilte med hele 11 år som butikksjef. Sammen med serviceinnstilte og tålmodige kollegaer har han drevet butikk gjennom hele byggeperioden. De har ikke merket noen markant nedgang i handelen mens oppussingen har stått på.

– Kunden er alt. Vi som jobber her på EXTRA Tempe har høyt fokus på service og vi setter alltid kunden først. Nøkkelen ligger i samholdet blant ansatte og kundene våre, slår Andreas fast.

Servicefokuset til butikken i MAX-bygget samsvarer godt med at 82 prosent av de spurte i Ipsos’ årlige omdømmekåring har et godt eller meget godt totalinntrykk av dagligvarekjeden Coop. For andre år på rad, blant landets 100 største bedrifter, gikk Coop helt til topps. EXTRA er eid av samvirkeforetaket Coop, altså kundene.

Et intimt nærsenter for Tempe

I tillegg til EXTRA Tempe, er Apotek 1 og frisøren Salong Perfect på plass. Det er plass til flere.

– For meg er det viktigste at det kommer noe som nærområdet trenger. Tannlege, lege og blomsterbutikk kunne jeg ha tenkt meg. Jeg klipper meg kun hos Salong Perfect, sier Andreas.

Andreas bor på Nardo. Hjemmefra tar det 20 minutter å gå, 7 minutter å sykle og 12 minutter med bil til MAX-bygget. Nå vurderer han piggdekk på sykkelen.

– Jeg har hørt det kommer sykkelparkering og garderober i kjelleren her. Det gjør at jeg ser for meg at det blir enkelt å sykle hele året, smiler butikksjefen og legger til; av oss 14 som jobber her på EXTRA Tempe, er det ingen som kjører bil fast til og fra jobb, forteller Andreas stolt.

MAX-bygget er kraftig oppgradert, modernisert og rehabilitert til passivhusstandard som har 25 % mindre energibehov enn hva som er normalt.

– Selv om MAX-bygget er nytt, framstår allikevel lokalene inne som trivelige og passe intime, avslutter Andreas.

Velkommen til en trivelig handel hos EXTRA Tempe som åpner i ny drakt 7. november!

Lokaler til leie

Kan du tenke deg å drive butikk eller ha kontor i MAX-bygget? Vi i KLP Eiendom har fortsatt lokaler til leie, både i butikksenteret og kontordelen, i MAX-bygget.

Se lokaler til leie

 

Ta kontakt med KLP Eiendom


Andre aktuelle nyheter

Har du et konsept som fortjener å POPPE opp?

Går du rundt og har en god idé til en butikk, kafé eller vil starte opp med reparasjoner? Nå kan ditt konsept POPPE opp i MAX-bygget for en liten eller lengre periode.
Les mer

Zedge

Teknologibedriften Zedge klarte kunststykket å være først ute med å tilby noe det ble stor etterspørsel etter allerede før smarttelefonens inntog på totusentallet; personifiserte ringetoner og bakgrunner.
Les mer

Juleutstilling

I hele første etasje i MAX-bygget kan du nå se julepynt i stort format! Flere av figurene er like store som en voksen person. Til sammen utgjør scenene fortellingen om juletreet, mamman, gutten og nissen.
Les mer