18 jun

Bydrift passer på byen vår fra Tempe

Bydriftssjefen, Per Øystein Karlsen, har god utsikt til innfartsåren til Trondheim fra kontoret i MAX-bygget. Fra Tempe er det lett å komme rundt i hele byen.


Trondheim Bydrift drifter vann, avløp, idrettsanlegg, skiløyper og tusen mål med park. De passer på byen vår 365 dager i året, og alle har en mening om det som foregår.

– Er det ikke godt nok brøyta eller om en vannledning lekker, da får vi høre det. Når vi ikke hører noe om vann og avløp, er det godt nytt, forteller Karlsen med et forsiktig smil.

Trondheim Bydrift får også gode tilbakemeldinger.

– Skiløyper og blomstene i byen kan de skryte uhemmet av, og det er selvfølgelig hyggelig. Det er kjekt å jobbe med noe folk bryr seg så mye om, sier bydriftssjefen stolt.

Bydrift kom, dro og kom tilbake til et moderne kontorbygg

Trondheim Bydrift har holdt til i MAX-bygget på Tempe i flere år. De flyttet ut mens bygget ble rehabilitert, tok en ryddesjau og flyttet tilbake igjen.

– Vi som har vært her før kjenner oss nesten ikke igjen! MAX-bygget har blitt et moderne kontorbygg med god luftkvalitet og store vinduer, slår Karlsen fast.

MAX-bygget er et rehabilitert passivhus og har oppnådd miljøsertifiseringen Breeam Outstanding. Her kan du lese om MAX-bygget.

Det er lett å komme seg til og fra Tempe

Tempe er sentralt. Trondheim Bydrift har dessuten hovedlageret sitt nede ved elva.

– Vi er godt fornøyde med å holde til her på Tempe. Det er lett å komme seg hit med buss og bil, og det er lett å komme seg rundt i byen herifra. Klimamessig også er dette en god plassering, forteller Karlsen.

Fra skøytebane til blomster

KLP Eiendom bryr seg om både MAX-bygget, Tempe og byen. Dokken på Solsiden er en gave de har gitt til byen.

– Bydrift ordner isen til skøytebanen. Det er et godt og populært initiativ, og mange var klare til å skøyte så snart isen var klar i vinter, humrer Karlsen og legger til at skientusiastene er klare i 5-6-tida om morgenen så snart tråkkemaskinen har kjørt opp ferske skispor.

Nå må vinterentusiastene finne seg i å vente. Det er parker, blomster og trær som gjelder fremover. Og noen fugler i fuglekassene på MAX-bygget.

 

Lokaler til leie

Kan du tenke deg å ha kontor, drive butikk eller et helsetilbud i MAX-bygget? Vi i KLP Eiendom har fortsatt lokaler til leie i MAX-bygget.

Se prospektet

 

Kontakt KLP Eiendom


Andre aktuelle nyheter

Har du et konsept som fortjener å POPPE opp?

Går du rundt og har en god idé til en butikk, kafé eller vil starte opp med reparasjoner? Nå kan ditt konsept POPPE opp i MAX-bygget for en liten eller lengre periode.
Les mer

Zedge

Teknologibedriften Zedge klarte kunststykket å være først ute med å tilby noe det ble stor etterspørsel etter allerede før smarttelefonens inntog på totusentallet; personifiserte ringetoner og bakgrunner.
Les mer

Juleutstilling

I hele første etasje i MAX-bygget kan du nå se julepynt i stort format! Flere av figurene er like store som en voksen person. Til sammen utgjør scenene fortellingen om juletreet, mamman, gutten og nissen.
Les mer