05 jun

Bli fin på håret hos Salong Perfect

Nina Riber har drevet Salong Perfect på Tempe sammen med mora si, Kari Sofie Riber, siden 1987. Vi snakker 33 år, en hel del sveiser og nye teknikker.


I salongen kan du få alt fra bob, stuss og bolleklipp til foliestriper, helfarging og frihåndsstriper. Du kan også få stylet sveisen til bryllup og fest.

– Vi er fire frisører og har et bredt repertoar, og kommer gjerne med råd til kundene om hva som kler dem. Noe jeg har merket meg er at kundene vet mer hva de skal ha nå enn de gjorde på 80- og 90-tallet. Kundene er mer bevisste og mer individuelle, slår Nina fast.

Trender kommer som kjent stadig tilbake.

– I år er det langt hår i 70-tallsstil, lugg, bob og volum som gjelder. Jeg håper bare vi slipper hockey-sveisen, jeg, ler Nina.

Enkelte ting står seg. Den fjonge fjærhatten i frisørsalongen som er lagd av Valborg Sandberg har høy affeksjonsverdi for Nina.

– Mormora mi var modist, en motedame, som lagde hatter. Hun jobbet for flere hattebutikker i Midtbyen, og jeg har nok arvet noen kreative gener fra henne, forteller Nina.

Salong Perfect åpnet opp i nye lokaler i MAX-bygget i fjor.

– Vi trives godt i lokalene, og kundene sier vi har fått det lunt og fint. Det er lett å komme seg hit til MAX-bygget. Mange som jobber i nærheten fikser sveisen hos oss, og vi ønsker oss selvfølgelig flere leietakere her i bygget også, smiler Nina.

Se ledige lokaler i MAX-bygget »

– Salongen er livsprosjektet mitt

Valget av t-skjorte i dag er ikke tilfeldig. Nina er selvutnevnt feminist og har to døtre. De har sett hvor mye mora har jobbet, og går andre veier enn frisøryrket.

– Salongen er livsprosjektet til både min mor og meg, og jeg har vært så heldig å ha fått jobbet sammen med mora mi i 33 år. Nå er hun 75 og holder seg hjemme slik situasjonen er akkurat nå, sier Nina.

Som for andre frisører har det vært en spesiell tid i vår hvor det ble bom stopp fra en dag til den neste. Alle smittevernhensyn er ivaretatt og salongen er i full drift igjen.

– De første to ukene da vi åpnet igjen var det full fart fra tidlig til sent. Det setter vi stor pris på, og er glade for at vi har så mange lojale kunder. Ettervekst, utvasket farge og halvlangt hår for menn er de klassiske corona-sveisene vi har ordnet med, forteller Nina.

Snart kan du bestille frisørtime hos Salong Perfect på nett. Fram til da er det bare å ringe eller sende en melding på Messenger.

For mer informasjon, besøk Salong Perfect

 

Lokaler til leie

Kan du tenke deg å ha kontor, drive butikk eller et helsetilbud i MAX-bygget? Vi i KLP Eiendom har fortsatt lokaler til leie i MAX-bygget.

Se ledige lokaler

 

Kontakt KLP Eiendom


Andre aktuelle nyheter

Har du et konsept som fortjener å POPPE opp?

Går du rundt og har en god idé til en butikk, kafé eller vil starte opp med reparasjoner? Nå kan ditt konsept POPPE opp i MAX-bygget for en liten eller lengre periode.
Les mer

Zedge

Teknologibedriften Zedge klarte kunststykket å være først ute med å tilby noe det ble stor etterspørsel etter allerede før smarttelefonens inntog på totusentallet; personifiserte ringetoner og bakgrunner.
Les mer

Juleutstilling

I hele første etasje i MAX-bygget kan du nå se julepynt i stort format! Flere av figurene er like store som en voksen person. Til sammen utgjør scenene fortellingen om juletreet, mamman, gutten og nissen.
Les mer