10 mar

Vi har tatt vare på bygget. Nå skal vi ta vare på folka og fuglene.

På Tempe bor det i dag 1 000 mennesker. Tar vi med nærliggende områder, har over 23 000 kommet seg til MAX-bygget på Tempe ved å gå i max 30 minutter. Det har ikke vært et legesenter på Tempe på et tiår. KLP Eiendom er på saken.


– Vi jobber med å få inn en helseaktør her i MAX-bygget. Et helsetilbud her vil bety mye for folk i nærheten, forteller Håvard Sande, utleiesjef i KLP Eiendom Trondheim.

Gå rett til kort sak om helsemulighetene »

Lege, tannlege, kiropraktor eller fysioterapeut? Ja, takk!

– Tempe er i dag sentralt og på god vei til å bli en bydel folk kan bo, jobbe og trives i. Hvorfor er det ikke et legesenter eller et helsetilbud her? Det spørsmålet har vi stilt oss noen ganger, sier Bjørnar Pedersen, eiendomsforvalter i KLP Eiendom Trondheim.

Én fastlege kan ta opp til 2 500 pasienter. Det er rundt 1 300 innbyggere per tannlege i landet. Med hele 23 000 mennesker i nærområdet er det nok folk å passe på her på Tempe.

Apotek 1 er på plass og godt i gang med den oppgaven.

– Jeg har alltid drømt om å starte og drive et eget apotek. Tempe er midt i origo i Trondheim, smiler Nhan og legger til at det er fint å være med på å gi bydelen noe den mangler.

Les om Nhan og Apotek 1 »

Han skulle gjerne ha hatt et legekontor og en tannlege her. Vi spurte flere tilfeldige forbipasserende om hva de kan tenke seg her i MAX-bygget.

Mats, bor i nærområdet:
– Et vinmonopol kan jeg tenke meg. Fastlege har jeg i Midtbyen. Men det hadde jo vært kjekt å ha en lege eller tannlege her på Tempe også.

Lars, jobber på Coop EXTRA:
– Jeg venter på en restaurant og gjerne en lege. Apoteket, som allerede er på plass, er bra.

John, bor rett over gata:
– En kaffebar eller restaurant savner jeg. Et legesenter hadde også vært bra.

Tarjei, jobber hos Trondheim Bydrift i MAX-bygget:
– Jeg er veldig fornøyd med å ha butikk og apotek her, og er selvfølgelig også positiv til legesenter eller tannlege!

KLP Eiendom tar vare på fuglene også

MAX-bygget på Tempe er et rehabilitert passivhus hvor bærekonstruksjonen i solid betong fikk stå, resten er nytt. Bygget er et såkalt smart bygg som gir lave driftskostnader.


Les om MAX-bygget »

Nå som bygget er tatt vare på er altså tiden inne for å ta vare på folka.

KLP Eiendom er en stor og solid aktør innen utleie av næringslokaler i Norden, også i Trondheim. Vi både bygger og drifter bygg – og har et langt tidsperspektiv.

– Vi vil være den beste partneren – også for dagene som kommer, slår Bjørnar Pedersen fast.

– Hvis behovene til en bedrift endrer seg, noe de ofte gjør, kan vi finne nye lokaler som passer bedre til den nye situasjonen, legger Håvard Sande til.

Ute på den ene kortveggen på MAX-bygget henger solcellepaneler. På den andre; fuglekasser.

– Vi vil ta vare på fuglene også, smiler Bjørnar Pedersen.

 

Lokaler til leie

Kan du tenke deg å drive et helsetilbud i MAX-bygget? Vi i KLP Eiendom har lokaler til leie.

Les om de ledige helselokalene »

 

Ta kontakt med KLP Eiendom

 


Andre aktuelle nyheter

Har du et konsept som fortjener å POPPE opp?

Går du rundt og har en god idé til en butikk, kafé eller vil starte opp med reparasjoner? Nå kan ditt konsept POPPE opp i MAX-bygget for en liten eller lengre periode.
Les mer

Zedge

Teknologibedriften Zedge klarte kunststykket å være først ute med å tilby noe det ble stor etterspørsel etter allerede før smarttelefonens inntog på totusentallet; personifiserte ringetoner og bakgrunner.
Les mer

Juleutstilling

I hele første etasje i MAX-bygget kan du nå se julepynt i stort format! Flere av figurene er like store som en voksen person. Til sammen utgjør scenene fortellingen om juletreet, mamman, gutten og nissen.
Les mer